Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012
Παίξε Μπριτζ
"Το μπριτζ είναι το πιο διασκεδαστικό και πιο έξυπνο παιγνίδι που έχει βρει ο άνθρωπος" Σώμερσετ Μωμ.
Είναι το "χόμπι - κόλλημα"! Το Μπριτζ είναι ένα παιχνίδι με χαρτιά, αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Βάση του παιχνιδιού είναι το ζευγάρι και παίζεται με 4 άτομα. Όποια ηλικία κι αν έχεις, μπορείς να παίξεις. Το Μπριτζ απευθύνεται σε όλους, γυναίκες, άντρες και παιδιά. Είναι μια δημιουργική απασχόληση που αμβλύνει το χάσμα των γενεών, μια ψυχαγωγία που ενώνει τους ανθρώπους. Σε πολλές χώρες είναι μάθημα στα σχολεία.  
Παίζεις το μοναδικό παιχνίδι της τράπουλας που δεν είναι τζόγος. Δεν χρειάζεται να ξέρεις κανένα παιχνίδι με τράπουλα για να μάθεις Μπριτζ, αλλά - και το σημαντικότερο - αν έχεις πάθος με οποιοδήποτε επικίνδυνο (οικονομικά) παιχνίδι με χαρτιά, το ξεχνάς, αφού το Μπριτζ σου μονοπωλεί το ενδιαφέρον.
Ασκείς το μυαλό σου. Σε λίγο μόλις χρόνο το Μπριτζ βελτιώνει τη μνήμη σου εντυπωσιακά. Και όχι μόνο: από επιστημονικές έρευνες έχει αποδειχτεί ότι το Μπριτζ καταπολεμά το Alzheimer.

Έλα και συ!
Έχεις την καλύτερη, αλλά και την πιο φτηνή διασκέδαση. Παίζοντας Μπριτζ θα βρεθείς μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, περνώντας μερικές ευχάριστες και δημιουργικές ώρες.
Βρίσκεις παρέα, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, δημιουργείς νέες φιλίες. Τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας, ναρκωτικά, μοναξιά, έλλειψη φίλων, εξαφανίζονται.
Επικοινωνείς, σε μια παγκόσμια γλώσσα, που σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις ανθρώπους απ’ την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο. Συναγωνίζεσαι μαζί τους παίρνοντας μέρος σε αγώνες, πανελλήνιους και διεθνείς, ζωντανά ή και από το Διαδίκτυο.
Είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις τις ομορφιές του κάθε τόπου. Κάθε σωματείο διοργανώνει εκδρομικά τουρνουά, με ειδικές παροχές στους αθλητές, όπως μειωμένες τιμές στα ξενοδοχεία, εορταστικά δείπνα μετά τους αγώνες, ξεναγήσεις στους τόπους των διοργανώσεων, έπαθλα, αναμνηστικά δώρα κλπ.
Διακρίνεσαι. Το μπριτζ είναι το μόνο παιχνίδι που γρήγορα ένας νέος παίκτης έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει ένα πρωταθλητή, να νιώσει τη χαρά της νίκης απέναντι στον πρωταθλητή.

Ξεκινά τώρα!
Παίξε Μπριτζ όπου και όποτε θέλεις. Υπάρχουν 40 όμιλοι σε 26 πόλεις της Ελλάδας, εκ των οποίων οι 15 είναι στην Αθήνα και λειτουργούν καθημερινά. Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 3500 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη Ελληνικής Ομοσπονδίας. Συντονισμένες σειρές μαθημάτων ξεκινούν κάθε Οκτώβριο όπου σε τμήματα των 20-25 ατόμων παίζεις μπριτζ από την πρώτη στιγμή.

Μπριτζ, μια ψυχαγωγία με... προνόμια
Το Μπριτζ δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι άθλημα, πλήρως αναγνωρισμένο από το Κράτος και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Κάθε αθλητής του Μπριτζ έχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και σε περίπτωση που διακριθεί, ατομικά ή σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, δικαιούται στο ακέραιο όλα τα προνόμια που παρέχει η Ελληνική Πολιτεία στους Πρωταθλητές της χώρας μας (άδειες, εγγραφές σε ΑΕΙ, ΤΕΙ κλπ).

Βγείτε από το σπίτι. Μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ. Ακονίστε το μυαλό σας, διασκεδάστε, γνωρίστε νέα πανέμορφα μέρη στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Αναπτύξτε την κοινωνικότητα σας, δημιουργήστε νέες ενδιαφέρουσες φιλίες.

Σε περιμένουμε....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα