Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013
Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ από το 2009 έχει δημιουργήσει Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ στο Αγρίνιο (www.bridgedeal.gr) με δύναμη 50 αθλητών, που ήδη έχουν  καταγράψει πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Ο όμιλος και φέτος, ξεκινά μαθήματα αρχαρίων. Όταν όμως λέμε για μαθήματα μη σας έρχονται στο μυαλό το σχολείο, οι ατελείωτες, βαρετές ώρες διδασκαλίας, οι καθηγητές και οι τάξεις. Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό. Είναι το μόνο παιχνίδι που γρήγορα ένας νέος παίκτης έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει έναν πρωταθλητή σε επίσημους αγώνες, να νιώσει τη χαρά της νίκης απέναντι στον πρωταθλητή.

Το Μπριτζ είναι ένα παιχνίδι με χαρτιά, αλλά ταυτόχρονα και σπορ, αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Παίζεται από ομάδες δύο ατόμων, ζευγάρια.

Με το Μπριτζ έχεις την καλύτερη, αλλά και την πιο οικονομική διασκέδαση. Παίζοντας Μπριτζ θα βρεθείς μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, περνώντας μερικές ευχάριστες και δημιουργικές ώρες. Μιλάς σε μια παγκόσμια γλώσσα, που σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις ανθρώπους απ' την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Συναγωνίζεσαι μαζί τους λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες, πανελλήνιους και διεθνείς, ζωντανά ή και από το Διαδίκτυο.

Είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις της ομορφιές του κάθε τόπου αφού ο όμιλος διοργανώνει εκδρομικά τουρνουά, με ειδικές παροχές στους αθλητές, όπως μειωμένες τιμές στα ξενοδοχεία, εορταστικά δείπνα μετά τους αγώνες, ξεναγήσεις στους τόπους των διοργανώσεων, έπαθλα, αναμνηστικά δώρα κλπ. Όποια ηλικία κι αν έχεις, μπορείς να παίξεις. Το Μπριτζ απευθύνεται σε όλους. Είναι μια δημιουργική απασχόληση, μια ψυχαγωγία που ενώνει τους ανθρώπους.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις κανένα παιχνίδι με τράπουλα για να μάθεις Μπριτζ, αλλά, αν έχεις πάθος με οποιοδήποτε επικίνδυνο (οικονομικά) παιχνίδι με χαρτιά, το ξεχνάς, αφού το Μπριτζ σου μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Ασκείς το μυαλό σου. Σε λίγο μόλις χρόνο το Μπριτζ βελτιώνει τη μνήμη σου εντυπωσιακά! Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 3500 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ και αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Τα μαθήματα για τους νέους αθλητές θα γίνονται την Κυριακή το απόγευμα στο Εντευκτήριο του Πνευματικού κέντρου (στα τρένα), εκτός αν υπάρξει άλλη συμφωνία με τους μαθητές. Το κόστος των μαθημάτων είναι 10 ευρώ το μήνα.


Τα μαθήματα ξεκινούν:  
Ελάτε στο Εντευκτήριο του Πνευματικού Κέντρου Αγρινίου (στα τρένα - δείτε χάρτη παρακάτω),
την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 6μμ.


Για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνήστε στο τηλέφωνο:
6973320528 κ.Δημήτρη Κούρτη
ή στείλτε email στην παρακάτω διεύθυνση:
  agrinioBridgeClub @ gmail . com  
(χωρίς κενά)Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα