Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013
Ένα από τα καλύτερα τριήμερα πέρασαν όσοι ήρθαν στα Άνω Πεδινά, στο εκδρομικό τουρνουά που διοργάνωσε ο όμιλος των Ιωαννίνων. Πολύ καλός καιρός, εξαιρετική παρέα, άφθονο κρασί και τσίπουρο και φυσικά μπριτζ.

Επισκεφτήκαμε το Πέτρινο Δάσος, το μοναστήρι στο Μονοδέντρι, είδαμε από ψηλά τη χαράδρα του Βίκου και την παραγωγή τσίπουρου στα καζάνια που είχαν στήσει στο χωριό Βίτσα. 

Το καλύτερο όμως συνέβη το βράδυ του Σαββάτου: Στο εστιατόριο Dizaki φάγαμε εξαιρετικά χειροποίητα ζυμαρικά, ήπιαμε Ρήγα Κούπα (κόκκινο) ή Ντάμα Κούπα (λευκό) Λαζαρίδη, σε πολύ λογικές τιμές, και αργότερα ο συναθλητής μας από τη Ρόδο Ηλίας Καρακατσάνης, έπαιξε στο πιάνο πολύ γνωστά κομμάτια (στη φωνή επίσης Ροδίτες αθλητές) που τραγούδησαν και χόρεψαν οι περισσότεροι. 

Για την ιστορία τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν:

Κατηγορία 1-9: Αγωνίστηκαν 22 ζεύγη
Θέση 8: Καλοφώνου Ε. - Τζελαλίδου Δ.
Θέση 13: Κώτσα Κ. - Κούρτης Κ.
Θέση 20: Αναγνωστός Κ. - Τσάμης Χ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στη δεύτερη ημερίδα οι Καλοφώνου Ε. - Τζελαλίδου Δ. τερμάτισαν 5ες, ενώ στην τρίτη οι Αναγνωστός Κ. - Τσάμης Χ. ήταν 7οι και οι Κώτσα Κ. - Κούρτης Κ. 8οι. Ο Κούρτης Κωνσταντίνος ήταν με διαφορά ο μικρότερος αθλητής που αγωνιζόταν!!!

Κατηγορία Open: Αγωνίστηκαν 16 ζεύγη
Θέση 4: Μερίτσης Α. - Κούρτης Δ.
Στη δεύτερη ημερίδα οι Μερίτσης Α. - Κούρτης Δ. ήταν 2οι και στη γενική των δύο ημερίδων 3οι.


Στη φωτογραφία όλοι οι αθλητές του ομίλου έξω από το συνεδριακό κέντρο όπου γινόταν οι αγώνες.Και οι υπόλοιπες φωτογραφίες στο εστιατόριο-μπουάτ.Να είμαστε καλά του χρόνου να ξαναπάμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα