Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Πολλά και σημαντικά γεγονότα συνέβησαν στον όμιλο τη χρονιά που πέρασε:

Προσωπικά θεωρώ σημαντικότερο το ότι έχουμε σταθεροποιηθεί σε περίπου 5 τραπέζια κάθε Δευτέρα, στο Ταυτόχρονο, και σε 3 ή περισσότερες ομάδες στα πολυήμερα ομάδων της Τετάρτης. Αυτό σημαίνει καλύτερο συναγωνισμό, μεγαλύτερη ποικιλία στο παιχνίδι και αντικειμενικότερα αποτελέσματα.

Εξίσου σημαντικό γεγονός είναι οι επιδόσεις των νέων αθλητών που ήταν Πανελλήνιοι Πρωταθλητές στην κατηγορία "Μαθητές" και στους δύο μεγάλους αγώνες: στο ζευγών και στις ομάδες των Διασυλλογικών. Αλλά και οι επιδόσεις άλλων αθλητών ήταν αξιοσημείωτες τη χρονιά που πέρασε. Ας κρατήσουμε την τρίτη θέση στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στις κατηγορίες 1-9 και 1-11.

Επίσης διοργανώσαμε με επιτυχία το πρώτο μας εκδρομικό τουρνουά στη Λευκάδα με συμμετοχή 62 αθλητών. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και υποσχεθήκαμε να επαναλάβουμε τη διοργάνωση.

Αναλάβαμε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος. Θα είναι το πρώτο μεγάλο που τουρνουά που διοργανώνεται στην πόλη μας και ελπίζουμε να αποτελέσει εφαλτήριο για επόμενες διοργανώσεις.

Ξεκίνησε νέα σειρά μαθημάτων και συνεχίζουν 12 αθλητές. Θα χαρούμε πολύ να ενσωματωθούν στους παλιούς και θα μας δημιουργήσουν ένα πολύ ευχάριστο πρόβλημα: να βρούμε μεγαλύτερη αίθουσα που να μας χωράει! Ήδη, και στα δύο τουρνουά γνωριμίας, παίζαμε 7 τραπέζια και είχαμε αθλητές που δε χωρούσαν (η μέγιστη χωρητικότητα της αίθουσας είναι 7 τραπέζια).

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι για πρώτη χρονιά υπήρχε τόσο καλό κλίμα στον όμιλο. Κάποιοι απέκτησαν σταθερά ζευγάρια, είτε για να κάνουν πρωταθλητισμό, είτε απλά για να διασκεδάζουν καλύτερα στον όμιλο. Άλλοι προτίμησαν να εναλλάσσουν συμπαίκτες για να μάθουν καλύτερα το παιχνίδι από τους πιο έμπειρους. Ενσωματώσαμε αρκετούς από τους περυσινούς μαθητές και είναι υποχρέωση όλων μας να συνεχίσουμε να το κάνουμε με  αποτελεσματικό τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για τους νέους αθλητές που σύντομα θα θελήσουν να ενσωματωθούν. Σε γενικές γραμμές πάντως, ήταν η πιο αρμονική χρονιά από τη δημιουργία του ομίλου.

Ελπίζω και εύχομαι το 2014 να είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς και να μας προσφέρει χαρά και διασκέδαση με το αγαπημένο μας παιχνίδι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα