Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Οι φωτιές άναψαν στις 7 το απόγευμα και ο "σεφ του ομίλου", Δημήτρης Σκαβάρας, ανέλαβε δράση. Με τον επαγγελματικό σκούφο, τα μαχαίρια του σεφ, το σετ εργαλείων για την ψησταριά και το απαράμιλλο στυλ άρχισε να εξασκεί την τέχνη του.
Τα πρώτα ποτηράκια κρασί, γύρω από τη φωτιά, έφτιαξαν την κατάλληλη διάθεση ενώ άρχισαν να έρχονται και οι υπόλοιποι. Δεν άργησαν να βγουν και τα πρώτα σουβλάκια που οι μικροί μας φίλοι περίμεναν με ανυπομονησία και κατανάλωσαν με ευχαρίστηση. Στην κουζίνα, οι "βοηθοί σεφ" ολοκλήρωναν τις σαλάτες, προετοίμαζαν τα λουκάνικα και έκοβαν τα τυριά.
Εκεί αρχίσαμε να οργανωνόμαστε περισσότερο: Στήθηκε πάγκος, τα εδέσματα απλώθηκαν κατά μήκος και οι ψησταριές με τα σουβλάκια,τα λουκάνικα και τις πίτες ''πήραν φωτιά''. Επιδοθήκαμε όλοι στο ευγενές άθλημα της γαστρονομικής απόλαυσης, ενώ τη μουσική επένδυση φρόντιζαν οι Αντρέας Γκουρνέλος και Κώστας Χαρατσάρης.
Σε λίγο, ο γνωστός ρυθμός της παρέας ξαναβγήκε στην επιφάνεια. Ο γυναικείος πληθυσμός έδωσε το σύνθημα, ο DJ το ρυθμό και ο χορός άρχισε!

Είναι η πρώτη φορά που οργανώνουμε πάρτι την Τσικνοπέμπτη και, νομίζω, τα πήγαμε πολύ καλά. Πάνω από 50 άτομα βρέθηκαν στο χώρο, απόλαυσαν το φαγητό και διασκέδασαν. Θα το επαναλάβουμε σίγουρα.

Θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα