Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μαθητές του ομίλου Φωλιάς Γεράσιμος και Αραπογιάννης Αντρέας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαθητών 2015, τερματίζοντας στην 19η θέση, μεταξύ 78 ζευγών. Συγχαρητήρια!

Στη φωτογραφίες οι αθλητές επί το έργον!



Αυτό που δεν περίμενα όμως ήταν το αποτέλεσμα των αγώνων ζευγών στην κατηγορία Open όπου έπαιζα με τον Λάζαρο Καραγιαννόπουλο από τον όμιλο των Ιωαννίνων. Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση ήμασταν πρώτοι στο τέλος της δεύτερης ημερίδας, έχοντας χάσει το κύπελλο της συγκεκριμένης ημερίδας κατά 0,15%! Αυτό μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα καθώς ξέραμε ότι η τρίτη ημέρα θα ήταν πολύ δύσκολη, αφού οι αντίπαλοι θα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Αποφασίσαμε να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και σωματικά με τον τρόπο που βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί!


Η τρίτη ημερίδα ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς. Στις πρώτες 6 διανομές είχαμε γύρω στο 40%, χωρίς να κάνουμε κάποιο λάθος. Και στην πρώτη διανομή του επόμενου σετ χάνουμε ένα σλεμ από λάθος συνεννόηση για το σύστημα!!! Η μέρα δε φαινόταν ότι θα πήγαινε καλά. Ωστόσο πεισμώσαμε και είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αφού αν τα αποτελέσματα μας ευνοήσουν μπορεί να διακδικούμε ακόμη και με ποσοστό γύρω στο 53-54%. Με πολλή υπομονή και παρά τις αρκετές αναποδιές (να παίρνεις μηδενικό επειδή κάποιος έκανε διχρωμία με 4-3 τα μινέρ! ή να ανοίγει κάποιος στην πρώτη θέση με 11 πόντους, ομαλή και τρεις βαλέδες) αρχίσαμε να ανεβαίνουμε. Στο τέλος η αγωνία είχε φτάσει στο απροχώρητο: Ξέραμε ότι ήμασταν λίγο πάνω από 50% αλλά δεν ξέραμε πόσο.

Τελικά ήταν όσο ακριβώς χρειαζόταν: 52,14% που μας έδωσε την πρώτη θέση στο τουρνουά με διαφορά 0,45% από τον δεύτερο!

Σε ευχαριστώ Λάζαρε γι' αυτή την πολύ μεγάλη χαρά!

Στη φωτογραφία η στιγμή της απονομής.


Και η φωτογραφία με τους μαθητές λίγο πριν την αποχώρηση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα