Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016
Με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτη συμμετοχή αθλητών από το σύνολο των ομίλων της επικράτειας, πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 24 έως 27 Μαρτίου, στην Καλαμάτα, το 22ο Φεστιβάλ (Αγωνιστικού Μπριτζ) Καλαμάτας που φέτος συνέπεσε με το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος, τη διοργάνωση του οποίου, ανέλαβε ο Όμιλος Αθλητικού Μπριτζ Καλαμάτας (ΟΑΜΚ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και του Δήμου Καλαμάτας.
            Οι ανωτέρω διοργανώσεις αποτελούν σημαντικούς σταθμούς στο ετήσιο αγωνιστικό ημερολόγιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και ως εκ τούτου ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Αγρινίου, ο οποίος υπάγεται στην ΚΕΔΑ, έδωσε και πάλι το παρόν συμμετέχοντας με δέκα συνολικά αθλητές του στον αγώνα ζευγών σε όλες τις κατηγορίες (kids, 1-6, 1-9 και open), αλλά και στον αγώνα των ομάδων στην κατηγορία open, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις.
            Συγκεκριμένα, στον αγώνα των ζευγών και ειδικότερα στην κατηγορία open ο αθλητής του ομίλου μας Δημ. Κούρτης συναγωνιζόμενος με τον Λ. Καραγιαννόπουλο (του ΑΜΙ) πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και αναδείχθηκαν νικητές της 2ης ημερίδας κατακτώντας τελικά την όγδοη θέση μεταξύ 60 ζευγών αθλητών. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν επίσης οι Άν. Μερίτσης με τον Κων. Αναγνωστό, καθώς και ο αθλητής μας Δημ. Παπασπύρου συναγωνιζόμενος με τον Δ. Στραβοπόδη (του ΟΠΑΦ).
            Στην κατηγορία 1-9, τον όμιλό μας εκπροσώπησαν επάξια οι Κων. Χαρατσάρης και Ευ. Καλοφώνου, οι οποίοι αναδείχθηκαν νικητές της κατηγορίας mixed και παράλληλα κατέκτησαν την τέταρτη συνολικά θέση ανάμεσα σε 21 ζεύγη αθλητών.
            Στην κατηγορία 1-6, αγωνίστηκαν οι Αν. Αραπογιάννης με τον Κων. Παπαγεωργίου.
            Στην κατηγορία kids συμμετείχαν οι φερέλπιδες του ομίλου, Α. Παπασπύρου και Ι. Παπασπύρου. 
            Τέλος, στον αγώνα των ομάδων και στην κατηγορία open ο αθλητής μας Δ. Κούρτης συναγωνιζόμενος με τους Ν. Διαμαντίδη, Γ. Δοξαστάκη και Λ. Καραγιαννόπουλο κατέκτησε την τέταρτη θέση, ενώ ο αθλητής μας Δ. Παπασπύρου συναγωνιζόμενος με τους Β. Λεμπέση, Ε. Νιάρχο και Ζ. Παλιγιάννη κατέκτησε την ένατη θέση ανάμεσα σε δεκαοκτώ ομάδες.
            Αξίζει να υπομνηθεί ότι το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος του 2014 είχε διοργανωθεί με μεγάλη επιτυχία στην πόλη μας από τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Αγρινίου, αποσπώντας τα ευμενέστερα των σχολίων, τόσο από τους απεσταλμένους της ομοσπονδίας όσο και από τους ίδιους τους αθλητές και τους συνοδούς τους, για την άρτια υποδομή και διοργάνωση σε αθλητικό επίπεδο, αλλά και για τη φιλοξενία, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο μιας πρώτης τάξεως διαφήμιση για τον τόπο μας και καθιστώντας τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Αγρινίου παράγοντα εξωστρέφειας και άξιο πρεσβευτή της πόλης μας.

            Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα