Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Τρίτη 21 Ιουνίου 2016
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου απέστειλε  το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες «Παναγία Ελεούσα».

Αφορμή υπήρξε η συλλογή χρημάτων από μέλη- αθλητές αλλά και φίλους του Ομίλου με σκοπό την αγορά αναγκαίων για τη λειτουργία του Σωματείου υλικών, κυρίως τροφίμων για την παρασκευή γευμάτων που προσφέρονται καθημερινώς.

Στην επιστολή προς τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ της ΚΕΔΑ, η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι εργαζόμενοι και κυρίως οι νέοι με νοητική υστέρηση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης «Παναγία Ελεούσα», δηλώνουν συγκινημένοι από την ευγενική προσφορά και ευχαριστούν θερμότατα τους αθλητές, τα μέλη και τους φίλους τους για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία.

( Στη φωτογραφία κάποια από τα μέλη του ομίλου κατά την επίσκεψη – ξενάγηση που πραγματοποίησαν στο Σωματείο)



Με αφορμή την ευχαριστήρια επιστολή θα ήθελα από τη μεριά του Ομίλου να επισημάνω τα εξής:

«Αν κάποιος πρέπει να ευχαριστήσει αυτοί είμαστε εμείς.
Όλες και όλους αυτούς οι οποίοι καθημερινά και έμπρακτα, δίνουν τον ομορφότερο αγώνα. Τον αγώνα της προσφοράς στον συνάνθρωπο, κυρίως σε αυτή τη συγκυρία, όπου δοκιμάζονται η κοινωνική συνοχή και έννοιες αυτονόητες όπως η αλληλεγγύη. 
Εμείς, από την πλευρά μας, τονίζουμε ότι, πέρα από την άμιλλα σε επίπεδο αθλητισμού και τις διακρίσεις που προσπαθούμε να φέρουμε στο Αγρίνιο, με κάθε ευκαιρία, θα προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε και να συνεισφέρουμε αντλώντας και από το Μπριτζ, αλλά κυρίως από παραδείγματα-φάρους όπως η «Παναγία Ελεούσα»,  έννοιες σηματωρούς όπως η συνεχής προσπάθεια και η ομαδικότητα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα