Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Πέμπτη 2 Ιουλίου 20201 . Επιτρέπονται οι αγωνιστικές συναντήσεις αθλητών μπριτζ σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους Σωματείων της ΕΟΜ. Στους κλειστούς χώρους ο μέγιστος αριθμός παρευρισκομένων μπορεί να είναι 1 αθλητής ανά 2,5 τ.μ. ωφέλιμου αθλητικού χώρου.

2. Ως ελάχιστη απόσταση μεταξύ των τραπεζιών καθορίζονται τα 2,5 μέτρα.

3. Επισημαίνεται η υποχρεωτική καταγραφή των παρευρισκομένων στην αθλητική εγκατάσταση, προκειμένου να διευκολυνθεί η ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ σε περίπτωση θετικού κρούσματος. 

4. Γίνεται σύσταση για χρήση μασκών προστασίας από τους αθλητές. Επιθυμητή είναι η
χρήση ειδικών διαχωριστικών από πλεξιγκλάς ή άλλο υλικό μεταξύ των αθλητών. Όσον αφορά τη χρήση γαντιών, προτάσσεται η συχνή τήρηση της υγιεινής των χεριών με σαπούνι ή αντισηπτικό. Μάσκες προστασίας και γάντια θα φορούν υποχρεωτικά οι χειριστές των μηχανημάτων διανομής των παιγνιοχάρτων. Μάσκες προστασίας θα φορούν υποχρεωτικά οι Διαιτητές όταν πλησιάζουν τα τραπέζια των αθλουμένων. 

5. Τα παιγνιόχαρτα και οι θήκες τους θα αποσύρονται μετά το τέλος κάθε αγώνα για απολύμανση, αποστείρωση και θα επαναχρησιμοποιούνται μετά την παρέλευση ικανού χρονικού διαστήματος ασφαλείας.

6. Προ της εισόδου στον ανοιχτό χώρο προπόνησης, κάθε αθλητής θα ελέγχεται με ειδικό
θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης και όποιος έχει θερμοκρασία άνω των 37 ̊ θα του απαγορεύεται η είσοδος. Όσοι βρεθούν με θερμοκρασία κάτω των 36,9 ̊ θα επιτρέπεται η είσοδος κατόπιν απολύμανσης των χεριών με υγρό αντισηπτικό διάλυμα που θα υπάρχει στην είσοδο για τον σκοπό αυτό. 

7. Αντισηπτικά διαλύματα για τα χέρια θα υπάρχουν υποχρεωτικά στην είσοδο, στις τουαλέτες και από ένα σε κάθε αγωνιστικό τραπέζι. Η συχνή χρήση τους από τους αθλητές θα είναι υποχρεωτική.

https://hellasbridge.org/ischyon-agonistiko-protokollo-gia-to-mpritz/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα