Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012
Αισίως ο όμιλος έκλεισε πάνω από 2 χρόνια ζωής. Με πολλές δυσκολίες καταφέραμε να οργανωθούμε στα περισσότερα θέματα. Και τελικά να λειτουργούμε περίπου 4 φορές την εβδομάδα: με το ταυτόχρονο της Δευτέρας, τις ομάδες Τετάρτης και Σαββάτου και τα μαθήματα αρχαρίων και προχωρημένων της Κυριακής.

Ο όμιλος εκπροσωπήθηκε αξιοπρεπέστατα σε πολλές διοργανώσεις: Πανελλήνιο Ζευγών, Πανελλήνιο Ομάδων, Κύπελλο Δυτικής Ελλάδος, Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

Συνεχίζουμε να έχουμε αρκετούς νέους μαθητές. Σε συνδυασμό με τα παιδιά ελπίζουμε ότι θα έχουμε μόνιμα πάνω από 5-6 τραπέζια στα τουρνουά.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι περισσότεροι λύσαμε και πολλά προβλήματα που είναι λογικό να εμφανίζονται στην αρχή πάνω στο τραπέζι. Καταλάβαμε ότι:

  1. Δεν μιλάμε τις αγορές. Αν είναι να γίνει λάθος ας γίνει και ας πληρωθεί το τίμημα. Άλλωστε το λάθος θα το θυμόμαστε πιο εύκολα από ότι κάτι που διορθώθηκε εν τη γενέσει χωρίς να κοστίσει.
  2. Για να περνάμε καλά πρέπει να προσφέρουμε όλοι.
  3. Δεν μπορεί να περνάμε καλά σε βάρος των άλλων.
  4. Δεν γίνεται να θεωρούμε τον προσωπικό χρόνο μας τόσο πολύτιμο. Τουλάχιστον, ο χρόνος του καθενός ας θεωρείται εξίσου πολύτιμος με όλων των υπολοίπων.
  5. Δεν μπορεί να παίρνουμε αποφάσεις και να μην τις τηρούμε.
  6. Δεν μπορούμε να κοροϊδέψουμε τους άλλους. Και προσωπικά, έχω πεισθεί ότι ακόμα και άνθρωποι που εύκολα θα χαρακτηρίζονταν αφελείς, έχουν πολύ μεγάλη ικανότητα να καταλαβαίνουν πότε οι υπόλοιποι τους θεωρούν ηλίθιους ή τους κάνουν παρέα μόνο από ανάγκη ή γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.
  7. Δεν μπορεί να αγοράζουμε διαφορετικά ανάλογα με το συμπαίκτη ή τους αντιπάλους. Κανένας δε βελτιώνεται ούτε καταλαβαίνει γιατί κερδίζει ή χάνει. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αυξάνουμε την τυχαιότητα στο παιχνίδι. Και ας μην ξεχνάμε, το παιχνίδι είναι ομαδικό!
  8. Έχουμε ανάγκη όλους τους παίκτες για να υπάρξει ο όμιλος. Δεν αρκούν μόνο αυτοί που νομίζουν ότι παίζουν καλά.
Φυσικά δεν έλειψαν και τα ευτράπελα από τον όμιλο. Κάποια από αυτά που αφορούν αγορά και άμυνα είναι καταγραμμένα στη στήλη προς αποφυγή.


Ας βοηθήσουμε όλοι τη νέα χρονιά που έρχεται να αντρωθεί περισσότερο ο όμιλος και να χαρούμε το παιχνίδι και την παρέα όσο γίνεται περισσότερο.

Καλή Χρονιά!  

Υ.Γ.: Να υπενθυμίσω ότι μπορείτε να ενημερώνεστε αυτόματα για ό,τι νέο δημοσιεύεται στο site του ομίλου απ΄ευθείας στο email σας. Χρειάζεται απλώς να δώσετε μια έγκυρη διεύθυνση email στο πλαίσιο πάνω δεξιά και να πατήσετε "Εγγραφή". Θα σας σταλεί ένα μήνυμα στην παραπάνω διεύθυνση με ένα σύνδεσμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα