Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Κυριακή 6 Απριλίου 2014
Δύο Γερμανοί μπριτζέρ, ο 61 ετών Michael Elinescu και ο εβδομηντάχρονος Entscho Wladow κινδυνεύουν να χάσουν τα χρυσά μετάλλια που κέρδισαν πέρσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπαλί, εξαιτίας αθέμιτων σινιάλων στην διάρκεια της αγοράς.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία τους απέκλεισε την συμμετοχή σε αγώνες της για 10 χρόνια και επιπλέον τους απαγόρευσε -ισόβια- να ξαναπαίξουν μαζί.
Το ζευγάρι, γνωστό ως "The German Doctors" (λόγω του επαγγέλματος τους) τιμωρήθηκε μετά από καταγγελίες για αθέμιτο συναγωνισμό, καθώς είχαν βρει τρόπους να ανταλλάσσουν μηνύματα στο τραπέζι, δίνοντας πληροφορίες για τα φύλλα τους.
Η συμπεριφορά τους στον τελικό του d’Orsi World Senior Bowl κίνησε τις υποψίες του Eddie Wold, μέλους της Αμερικανικής ομάδας και αντιπάλου τους στο ματς, ο οποίος άρχισε να σημειώνει τις κινήσεις τους. Είχε προσέξει ότι είχαν αναπτύξει κάποιο είδος κώδικα μέσω του βήχα (!) και ότι η άλλη πλευρά του άξονα έπαιρνε το μήνυμα και αντιδρούσε ανάλογα. Στην συνέχεια ενημέρωσε τον διαιτητή, ο οποίος βιντεοσκόπησε κρυφά την συνάντηση των δύο ομάδων και έστειλε το αρχείο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Όταν οι παίκτες κλήθηκαν σε απολογία, αρνήθηκαν να παραστούν. Η ετυμηγορία ήταν σύντομη: η ανάλυση του βίντεο έδειξε συγκεκριμένα μοτίβα ως προς τον τρόπο επικοινωνίας τους και όπως φάνηκε, τα σινιάλα είχαν σκοπό την υπόδειξη αντάμ ή την πληροφόρηση του συμπαίκτη για ύπαρξη κοντών χρωμάτων. Το ποιο ήταν αυτό το χρώμα, το δείχνανε βήχοντας συγκεκριμένες φορές. Με τελείως ομαλές κατανομές, επικρατούσε απόλυτη ησυχία στο τραπέζι. Τώρα, αν κάποιος ήθελε στην πραγματικότητα να βήξει, ίσως έβγαζε το alert πριν, δεν ξέρουμε.

Το σκάνδαλο έχει πολλά κοινά σημεία με την περίπτωση του Charles Ingram, που πιάστηκε να προσπαθεί να κλέψει με παρόμοιο τρόπο στην εκπομπή "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος"

πηγή: http://bridgeaddiction.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5.html




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα