Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014
Απεβίωσε χθες μετά από μακρόχρονη μάχη με την επάρατη νόσο ο πρωταθλητής μας Σπύρος Λιαράκος σε ηλικία 51 ετών.
Ο Σπύρος είχε αναδειχθεί πολλές φορές πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος των Εθνικών ομάδων Όπεν και Νέων ενώ με τον συμπαίκτη της ζωής του Θάνο Καπαγιαννίδη, που επίσης έφυγε πρόωρα από την ίδια αιτία το 2009, είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα ζεύγη Νέων της ΕΟΚ στο Φάλκενμπουργκ Ολλανδίας το 1987. Σαν μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων επίσης είχε κατακτήσει την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων το 1988 (η καλύτερη εμφάνιση της Εθν. Ομάδας Νέων όλων των εποχών) ενώ σαν μέλος της Εθνικής ομάδας Όπεν είχε δύο 10ες θέσεις στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 1995 και 2001.
Ο Σπύρος εκτός του ότι ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους πρωταθλητές του Μπριτζ ήταν επίσης ένας πρότυπος χαρακτήρας, σεμνός, προσιτός, οικείος και αγαπητός σε όλους. Όσοι τον γνώρισαν συγκλονίστηκαν από την τελευταία μάχη που έδινε τόσο καιρό και από την οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να αναδειχθεί νικητής.

Πηγή: ΕΟΜ

Για τον γράφοντα ο Σπύρος υπήρξε ο πρώτος δάσκαλος του μπριτζ και ένας από τους πλέον εξαιρετικούς χαρακτήρες του χώρου.

Καλό του ταξίδι...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα