Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015
Η χρονιά που πέρασε ήταν η σημαντικότερη για τον όμιλο από την ίδρυσή του. Πολλά και σημαντικά γεγονότα συνέβαλαν σε αυτό.

Το σημαντικότερο είναι η διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Δυτικής Ελλάδας που στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι 104 συμμετοχές ξεπέρασαν τις αρχικές προσδοκίες μας. Από πλευράς οργάνωσης τα πράγματα εξελίχθηκαν άψογα, με τους αγώνες να γίνονται στο ιδιαίτερα καλαίσθητο περιβάλλον του ΤΕΕ (ευχαριστούμε και πάλι τους ιθύνοντες που μας παρείχαν κάθε δυνατή διευκόλυνση). Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό αφού, αφενός συμμετείχαν πολλοί αθλητές των από όλα τα σωματεία της Δυτικής Ελλάδας (ΠΟΑΜ και Νίκη από Πάτρα, Φίλανδρος από Λευκάδα, ΑΜΙ από Ιωάννινα, ΚΟΑΜ από Κέρκυρα και ΟΑΜΚ από Καλαμάτα), αφετέρου δε μας τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί ισχυροί παίκτες από την Αθήνα αλλά και τρεις παίκτες της ανώτατης κατηγορίας (από τους περίπου 20 που υπάρχουν στη χώρα). Από την ανάδραση που πήραμε, όταν καταλάγιασε η ένταση των αγώνων, μάθαμε ότι όλοι έμειναν πάρα πολύ ευχαριστημένοι και θα μας ξανάρθουν.

Διοργανώσαμε επίσης με επιτυχία το δεύτερο εκδρομικό μας τουρνουά στη Λευκάδα με συμμετοχή 27 ζευγών και 11 ομάδων. Σιγά σιγά η διοργάνωση αποκτά ευρύτερη υπόσταση και γίνεται γνωστή στα Αθηναϊκά σωματεία. Μάλιστα φέτος γίνεται προσπάθεια να φέρουμε και κάποιους αθλητές από το εξωτερικό, γεγονός που, αν συμβεί, θα βελτιώσει πολύ την εικόνα της διοργάνωσης.

Ξεκίνησε νέα σειρά μαθημάτων και συνεχίζουν 12 αθλητές. Θα χαρούμε πολύ να ενσωματωθούν στους παλιούς και να απολαύσουν τις χαρές του παιχνιδιού. Ήδη βέβαια έχει δημιουργηθεί ένα ευχάριστο πρόβλημα: Δεν χωράμε πια στο κτίριο που στεγαζόμασταν και κάνουμε κινήσεις να αποκτήσουμε νέα στέγη σε κάποιο άλλο κτίριο του Δήμου. Τα πρώτα μηνύματα προς αυτή την κατεύθυνση είναι αισιόδοξα.

Έχουμε πια σταθερά 6 τραπέζια κάθε Δευτέρα στο ταυτόχρονο και περίπου 4-5 ομάδες κάθε Τετάρτη στο πολυήμερο ομάδων. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και αυτό βοηθάει να ανεβαίνει το επίπεδο των αθλητών αλλά και να απολαμβάνουμε τους αγώνες.

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι εξακολουθεί να υπάρχει καλό κλίμα στον όμιλο. Αυτό ωφέλησε τις εξωαγωνιστικές δραστηριότητες με την καθιέρωση εβδομαδιαίων συνευρέσεων για φαγητό και βοήθησε στο να είναι ευκολότερη η εύρεση συμπαίκτη για τα τουρνουά εκτός Αγρινίου. Αν μάλιστα συνδυαστεί και με μεγαλύτερη ενασχόληση με το παιχνίδι εκτός ομίλου (με το Bridge Master, το λογισμικό για την άμυνα, αλλά και τις σημειώσεις για τις αγορές) θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την, ούτως η άλλως πολύ καλή, αγωνιστική εικόνα του ομίλου προς τα έξω.

Ελπίζω και εύχομαι το 2015 να είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς και να μας προσφέρει χαρά και διασκέδαση με το αγαπημένο μας παιχνίδι.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα