Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015
Δεν συνηθίζεται ο προσωπικός απολογισμός σε σελίδα που αφορά ολόκληρο όμιλο, ωστόσο δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να μοιραστώ μαζί σας τις χαρές που ένιωσα με το αγαπημένο μου άθλημα, τη χρονιά που πέρασε. Τα γεγονότα παρουσιάζονται με χρονολογική σειρά:

Πάρτι την Τσικνοπέμπτη στον όμιλο. Πολύ καλό φαγητό με τη σφραγίδα των σεφ του ομίλου και κυρίως του Δημήτρη Σκαβάρα, ηχοσύστημα από τον Κώστα Χαρατσάρη που μαζί με τον Αντρέα Γκουρνέλο έκαναν τις μουσικές επιλογές, χορός και κατόπιν νυχτερινή έξοδος.

Τουρνουά μασκέ την Κυριακή των Αποκριών και στη συνέχεια έξοδος και χορός σε γνωστά μπαρ της πόλης μας.

Έκδοση του βιβλίου "Το πλήρες εγχειρίδιο της πρέφας" που γράψαμε με το Σπύρο Τσοβόλα. Να ευχαριστήσω και από εδώ τους Γιώργο Δημητρακόπουλο, Πάνο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Γράψα που χωρίς αυτούς το βιβλίο δε θα έφτανε ποτέ στο τυπογραφείο.

Διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Δυτικής Ελλάδας. Όλοι πήραν πολύ σοβαρά τον ρόλο τους και έκαναν τα μέγιστα για να πετύχει. Οι 33 συμμετοχές από τον όμιλο ήταν ένα ακόμη δείγμα της διάθεσης όλων να πετύχει η διοργάνωση. Ένιωσα απύθμενη χαρά όταν μου τηλεφώνησαν Αθηναίοι αθλητές για να με ευχαριστήσουν και να με συγχαρούν.

Μετάφραση του δεύτερου τόμου της νέας μεθόδου διδασκαλίας της ΕΟΜ (από τα βιβλία της κας Grant) και τελική μορφοποίηση και των τριών τόμων. Ατελείωτες ώρες δουλειάς αλλά τελικά τα τρία βιβλία βρήκαν το δρόμο για το τυπογραφείο και αποτελούν σήμερα την επίσημη μέθοδο της ΕΟΜ. Να ευχαριστήσω τον φίλο Λάζαρο Καραγιαννόπουλο που με εμπιστεύτηκε και με έβαλε στην επιτροπή εκπαίδευσης αλλά και στην μεταφραστική ομάδα.

Διήμερο σεμινάριο από την κα Audrey Grant στην Αθήνα. Πραγματική εμπειρία ζωής. Έχοντας παρακολουθήσει, λόγω δουλειάς, ατελείωτα σεμινάρια, μπορώ να πω ευθαρσώς ότι ήταν μακράν το καλύτερο που έχω συμμετάσχει. Απίστευτη οργάνωση, μέθοδος και πάνω από όλα ουσία και μετάδοση γνώσης. Και όλα τα παραπάνω να συνδυάζουν τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους αλλά και την πανάρχαια "μαιευτική".

Εξετάσεις για την απόκτηση του τίτλου του Πτυχιούχου Διαιτητή ΕΟΜ. Ατελείωτο διάβασμα και πολλά τηλέφωνα σε φίλους διαιτητές για απορίες (αφού μου λείπει η εμπειρία από διαιτησίες σε μεγάλους αγώνες) αλλά τελικά τα κατάφερα.

Τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό για μένα, ήταν η επιστροφή μου στις αγωνιστικές δραστηριότητες της κατηγορίας Open:
Πρώτος στους αγώνες ζευγών και ομάδων στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας.
Πρώτος στους αγώνες ζευγών και δεύτερος στους αγώνες ομάδων στο Εκδρομικό τουρνουά της Λευκάδας.
Δεύτερος την δεύτερη ημερίδα και τρίτος την τρίτη ημερίδα στο Βυζαντινό Φεστιβάλ.
Δωδέκατη θέση στο Κύπελλο Ελλάδος Ομάδων.
Δέκατος τρίτος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.
Εδώ πρέπει να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπαίκτες μου Λάζαρο Καραγιαννόπουλο, Κοτινά Σπύρο και Χλιάπα Γιάννη που αποτέλεσαν τους ακρογωνιαίους λίθους για αυτή την επιστροφή.

Γνωρίζω ότι η χρονιά που πέρασε είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί. Για μένα θα παραμένει η περισσότερο αγαπημένη από τότε που ξεκίνησε το μπριτζ στην πόλη μας.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα