Μαθήματα Προχωρημένων


Κάθε Τετάρτη στις 6:00 μαθήματα προχωρημένων
Bridge Deal. Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας


Τα μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Τηλ. επικ. 6973320528
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Με την συμμετοχή 100 περίπου αθλητών από το Αγρίνιο, τη Λευκάδα, την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Πάτρα, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας. Η διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη γιατί, εκτός από τις πολλές συμμετοχές, οι αγώνες έγιναν για πρώτη φορά στην πολύ όμορφη αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας.

Ο όμιλός μας εκπροσωπήθηκε από 21 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Συγκεκριμένα:

Οι αθλητές μας Μερίτσης Άνθιμος, Τσάμης Χρήστος, Αναγνωστός Κώστας, Τσοβόλας Σπύρος μαζί με τον αθλητή της Κέρκυρας Κοτινά Σπύρο κατέλαβαν εύκολα την πρώτη θέση στους αγώνες ομάδων Open με το απόλυτο σκορ 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αφήνοντας πίσω τους ομάδες πολύ μεγαλύτερων κατηγοριών!

Στους αγώνες Ζευγών κατηγορίας 1-6 οι Παπαγεωργίου Κώστας και Σταμάτη Κωνσταντίνα αναδείχθηκαν νικητές στην τρίτη ημερίδα.

Στην κατηγορία Ζευγών 1-9 οι Τσοβόλας Σπύρος και Αναγνωστός Κώστας κατέκτησαν την δεύτερη θέση.

Τέλος στην μεγάλη κατηγορία Ζευγών Open αγωνίστηκα με τον αθλητή των Ιωαννίνων Λάζαρο Καραγιαννόπουλο και τερματίσαμε στην πρώτη θέση, ο Μερίτσης Άνθιμος με τον Κερκυραίο συμπαίκτη του Κοτινά Σπύρο τερμάτισαν δεύτεροι ενώ ο Παπασπύρου Δημήτρης αγωνιζόμενος με τον Λευκαδίτη Φίλιππα Γιάννη κατέκτησαν το κύπελλο του νικητή της δεύτερης ημερίδας.

Για μία ακόμη φορά ο όμιλος πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις στους περιφερειακούς αγώνες αφού, αφενός μεν έχει κάνει παράδοση την κατάκτηση του τουρνουά ομάδων (με τέσσερις κατακτήσεις σε ισάριθμους αγώνες), αφετέρου δε πραγματοποιεί εντυπωσιακές νίκες στους αγώνες ζευγών, απέναντι μάλιστα σε ισχυρότερους θεωρητικά αντιπάλους!

Ακολουθούν φωτογραφίες από τους αγώνες:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αυτόματη ενημέρωση

e-mail:

Αναζήτηση

Πρόσφατα Άρθρα

Παλαιοτερα Αρθρα